Om Kbaads.se

Jag som driver Kbaads.se heter Mathias Andersson och bor i Frillesås utanför Kungsbacka. Jag har tidigare drivit en webbutik vid namn Lekotek.se där vi sålde leksaker till barn i blandade åldrar. Genom denna butik har jag fått lära mig mycket om marknadsföring på internet. Men hösten 2017 tvingades jag lägga ner butiken på grund av flytt och jobbar idag som anställd i Kungsbacka. Något som jag ofta märker när jag pratar med min egna arbetsgivare och andra egenföretagare som kommer in på jobbet är att man inte har någon som helst kunskap om hur man annonserar och marknadsför sig på nätet idag istället är det många som fortfarande använder sig av traditionella medier för sin annonsering. Och detta är något som jag vill ändra på. Kbaads.se drivs inte som ett företag utan jag jobbar som frilansande konsult och fakturerar kunder för min tid genom https://coolcompany.com

Inga bindningstider eller startavgifter.

Kbaads.se har inga bindningstider eller startavgifter för dig som kund detta gör att du när som helst kan avsluta vårat samarbete och fritt fortsätta själv eller gå vidare till någon annan aktör på marknaden.

Du äger allt.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska äga allt material och alla konton som skapas så som hemsidor, annonser och texter. Vi skapar alla våra hemsidor i WordPress vilket är den vanligaste och största plattformen på marknaden.

Enbart i Kungsbacka.

Jag jobbar enbart med kunder i Kungsbacka med omnejd. Detta för att det i starten ofta kan krävas att vi kan träffas och diskutera hur vi ska lägga upp kampanjer samt att vi tillsammans kan behöva starta konton så som webbhotell och Facebook ads manager konton. Detta är konton som du som företagare själv äger men jag hjälper dig att starta dom kontona som kommer att behövas under kampanjen eller för att bygga din hemsida.